Billig ferie til Procence?

Ønsker du en billig ferie til Provence? Vi har fått Ferieiprovence.no til å lage noen tips til for hvordan du kan reise billigst til Provence.

Den franske rivieraen er ofte forbundet med luksus og forbehold rikfolk. Men slik trenger det ikke være. Byer som Cannes, Nice, Monaco og Saint Tropez kan være dyre å oppholde seg i, men ikke langt unna finner man små sjarmerende byer hvor prisnivået er lang lavere. Her kan man ofte ta inn på et enkelt hotel for under 500 kroner natta, og spise god mat og ikke minst drikke god vin til en hundrelapp.

Les mer om Nice

Les mer om Cannes

Det ekte Provence

Reiser man inn i landet og litt bort fra kystbyene Nice og Cannes så åpner landskapet seg og man finner en mengde små landsbyer omringet av vinmarker. Man kan enkelt bo i noen av disse landsbyene og leie en bil eller ta buss ned til stranda på dagene.

Dersom du skal leie bil i frankrike anbefaler vi deg å lese denne siden.

I Frankrike og flere andre Sør-Europeiske land er det vanlig å ta ferien i juli og august. I denne perioden kan det bli fullt på hoteller. Reiser du derimot i mai eller juni kan du gjøre noen kupp.

Billigere flyvninger

SAS og Norwegian flyr til Nice fra flere byer i Norge. I det siste har også andre flyselskaper tatt opp kampen, og fra Torp og Rygge er det mulig å finne billige reiser til Marseille og Toulon.

Det er stengt for kommentarer.