Billig tur til NYC?

Alle har vi lyst til å dra til USA, men dette er ofte assosiert med å være veldig dyrt. Det trenger ikke være så dyrt å reise til NYC men dette er noe veldig få vet. Vi har derfor laget en guide til deg som vil ha en billig ferie til NYC. Vi forteller deg hvordan du kan få en billigst mulig ferie til NYC!

Flyprisene til NYC har falt betraktelig den siste tiden, men de er forventet å bli billigere enn de er per dags dato. I 2011 er det dekket til en reall priskrig på billetter til NYC, blant annet vil Feel Air starte opp en direkterute ifra Oslo til NYC. I skrivende stund var prisen til NYC 3500,- per person tur/retur forutsatt at du reiser om 6 måndter. Men for oss i BILLIGFERIER.NO så kommer prisen før komforten, og om turen tar 12 timer eller 9 har ikke så mye å si så lenge den er billig. Derfor anbefaler vi at du sjekker ut prisene til NYC på Expedia. Husk at flyprisene til NYC er forventet å ligge rundt 2-3 tusen i løpet av våren så det kan lønne seg å ha litt is i magen.

Hotell i NYC er ikke alltid like lett, NYC er ett stort område men samtidig veldig lite. Prisene på hotellrom er ganske stive og kvaliteten på enkelte hoteller tilsvarer ikke prisen, men beliggenheten. Veldig viktig å tenke beliggenhet når man er i en by som NYC, rett og slett for det er halve opplevelsen av å være i en slik by. Gode og billige hotell ligger på rundt 1000-1200 kr for ett dobbeltrom per natt, sjekk ut hoteller i NYCHotels.com. På Hotels.com har de ofte kampanje priser på hotell, da kan du ofte gjøre ett kupp hvis du er tidlig ute. Det kan være lurt å sjekke hvor hotellet ligger på kartet før du bestiller.

Aktiviteter i NYC er ikke vanskelige å finne, det er nok heller vanskelig å finne ut hva man skal gjøre og hva som er verdt å bruke penger på. Vi anbefaler at man bestiller ett NEWYORKPASS som koster rundt 700 kr per person for 2 dager. Da kan du gå fritt til New Yorks mest kjente attraksjoner. Det beste ved New York Passet i tillegg til at det sparer deg penger er at du faktisk kan gå “Fast Track”. Hva betyr det? Jo det betyr at du slipper lange køer, du kan gå fort forbi de andre. Disse passene kan kjøpes på internett hele 12 måndter i forveien og du kan aktivere når du vil. Så det gjør ingenting om det blir endring i reiseplanene. Trykk her  for å bestille dine New York Pass

I New York er det mange spennende restauraunter og de trenger ikke være dyre. NYCMAG.COM har den perfekte resturauntguide til deg. Bare trykk deg til det måltidet som frister. Her får du oversikt over prisnivå og kvalitet. Enkelt og greit. I NYC er planlegging alt, lag en plan og den vil definitivt spare deg mange kroner.

Kort oppsummert, NYC er ingen billig destinasjon å reise til, men vi mener den absolutt fortjente en plass under storbyferier. Vi har gjort den så billig som mulig. God tur!

Har vi glemt noe? Eller har du noen tips?Ta kontakt med oss på ole.petter@billigferier.no

Det er stengt for kommentarer.