Eurobonuskort

Eurobonuskort er noe mange forbinder med venner og bekjente som reiste mye i jobbsammenheng. Og slik var det også, men nå har en verden av muligheter åpnet seg for oss som reiser mest i ferie og fritidssegmentet. Vi har derfor laget en fin oppskrift til deg her!

1. Du må ha ett skikkelig Trumf kort, dette har vi snakket om i en tidligere artikkel, der ble også Trumf Visa kortet nevnt. Ett helt genialt kort når det kommer til dagligvarer,her håver du inn poeng på husmannskosten. Du får 3% poeng av alt du bruker, så på ett år bør du klare å få en solid poengbank. Disse poengene overfører du 3 ganger i året til din Eurobonuskonto.

2. Du trenger ett skikkelig kredittkort til å samle inn Eurobonuspoeng på alle andre kjøp du gjør som du ikke får på Trumfen. Her har du to valg som vi har funnet frem til, det ene er å gå for SAS Eurobonus Mastercard, SAS Eurobonus American Express kort eller du kan gå for SAS Eurobonus Diners Club sitt kort. Her kan du få alt i fra 10 poeng per hundrings til 20 poeng, det gjelder bare å finne det kortet som passer best til dine behov. SAS Eurobonus American Express og Diners Club har en årsavgift på noen hundre kroner men dette tjener du raskt inn igjen. Med disse kortene har du også tilgang på lounger rundt omkring i verden.

3. Som nevnt tidligere så er dette ett lojalitetsprogram, det betyr at flyselskapet vi at du flyr med dem eller andre flyselskaper de er i allianse med. Dette betyr at det lønner seg for deg & meg å fly SAS, da vi får poeng får alle flighter utenom de innenriks.

I tillegg til dette så har Eurobonus egne kampanjer og samarbeidspartnere som slår til med spesial kampanjer. Derfor kan det av og til lønne seg å sjekke innom SAS EUROBONUS sin nettside for tilbud både om dette, men det hender at SAS legger ut ett begrenset antall tilbud til en svært god pris!

Har du ikke SAS Eurobonuskort i dag? Klikk her å bli medlem i dag! Ikke la poengene glippe!

Det er stengt for kommentarer.