Hvordan bestille billig ferie?

Ja du gjøre et kupp i disse dager, sommerferien har aldri vært billigere enn i år. Ønsker du å bestille en billig sommerferie?Vi har laget en super oppskrift på hvordan du kan få en billig sommerferie.

Vi lovet deg en super billig ferie og det skal du få, men vær rask. Plassene i juni/juli/august går fort og du kan spare tusener av kroner ved å være litt raskt. For å gjøre jobben lettere for deg har vi laget en liten oppskrift på hvordan du kan få en billigst mulig ferie.

1.Research
Det vil være veldig smart å gjøre en grundig research for å se hva som finnes av tilbud. Dessuten så bør du være fleksibel i forhold til om du skal bestille pakkereise eller om du skal dele opp bestillingen. Et eksempel er ett søk vi gjorde for en reise til Antalya,Tyrkia. Vi fikk fly fra Expedia til 2500,- kroner, hotell fant vi i Antalya fra kr 161 dagen hos LowCost Holidays. Til sammenligning kostet den samme reisen 6500,- hos konkurrenter.. Så ved å ta på deg jobben som reisekonsulent selv kan du spare flere tusen kroner.

2.Kostnadsnivå på destinasjoen
Transport og overnatting er kanskje ikke det dyreste på en ferie, for det er jo nemlig slik at man skal jo være på «ferie». Dette betyr middager ute,øl,brus,is og shopping. Dette kostet penger, så derfor nytter det ikke alltid å kjøre på med den billigste ferien. Husk alltid å sjekk kostnadsnivå før du bestiller turen.  Det kan også være nyttig å sjekke den norske valutaen opp mot den valutaen de har på reisemålet.

3. Reiseforsikring
Dette er veldig viktig, spesielt hvis du velger å ikke kjøpe pakkereise. Mange har reiseforsikring igjennom Mastercardet, men ikke la deg lure av denne. Vi anbefaller alle å tegne en skikkelig forsikring. Den kan du få veldig billig og kan spare deg masse penger. Klikk her for å lese mer om reiseforsikring.

4.Feriebudsjett
Uten et skikkelig budsjett kan ferien bli et sluk av penger. Husk å lag et budsjett, det bør være realistisk og ikke minst overkommelig. Hvis du gjør dette kan du kose deg på ferie og når du kommer hjem så slipper du å rive deg i håret over alle pengene du har brukt.

Det er stengt for kommentarer.