Hvordan spare penger med kredittkort?

Det som er viktig å tenke på med kredittkort er at de fyller forskjellige behov, akkuratt som med alle andre produkter her i verden. For å få mest ut av ditt kredittkort, bør du derfor finne ut hva dine behover er. Altså hva du bruker penger på og hvilket kort som kan gi deg max. tilbake.

Nå tenker vel du at ett kredittkort bare er ett betalingsmiddel, men sannheten er at du kan «tjene penger» på å bruke kredittkort eller som det heter på kredittkortspråket «cashback». For å forklare hva cashback, så betyr det enkelt at du får tilbake en prosentandel av ditt forbruk. Så hvordan tjener kredittkortselskapene penger på at du tjener penger, for hele greia høres jo for godt ut til å være sant?Nei da en forutsetning for at du kan gjøre dette er at du betaler regningene dine i tide i fra kredittkortselskapet så du slipper renta dems. Dessuten så bør du unngå kontantuttak da dette ofte medfører ett lite gebyr, men som vi sier «mange små bekker kan bli til en stor elv».

Så hvordan kommer du i gang å spare penger? Vel vi sparer deg for mye tid. Norges beste kredittkort er nemlig alleredet kåret; 365PRIVAT. Her får du nemlig rabatt på hele 3,75 prosent på bensin,klær og møbler. Med en årlig effektiv rente på 21,84 så er dette kortet for deg som betaler regningen i tidet. Ønsker du å skaffe deg Norges beste kredittkortselskap så kan du trykke her!

Det er stengt for kommentarer.