Restplasser til Thailand i julen?


Thailand er blitt ett veldig populært land blant nordmenn og da spesielt rundt juletider. De aller fleste bestiller billetter i god tid før jul men det er forsatt mulig å legge jula til de himmelske områdene. Vi forteller deg hvordan du kan få en billig juleferie til Thailand.

Det å reise til Thailand er ofte ikke det billigste reisemålet men det er absolutt verdt de kronene ekstra du betaler for det. Vi liker å kalle Thailand ett sted for den «viderekommende» charterturist. Thailand er ett smilende land og passer for folk i alle aldre.

De mest populære reisemålene i Thailand for nordmenn er Phuket,Krabi og Pattaya. Det å komme seg ned til Thailand er svært enkelt da Thai Airways har direkte avganger i fra Oslo til Bagnkok og så flyr du videre til Krabi. Enklere enn det blir det ikke!

Når du skal bestille billigst mulig til Thailand, så bør du alltid sjekke Reisefeber sine tilbud til Thailand. Du kan så sammenligne opp mot priser du får med Expedia her. Av erfaring vet vi at Reisefeber sine priser er best på pris når det kommer til Thailand.

Dersom du ønsker å reise i jula så har reisefeber en kjempe mulighet til dere som reiser 2 personer sammen. For kun 25994,- NOK kan dere bo på ett 4**** hotell i Krabi samt Thai direktemaskinen begge veier.

For å få mer informasjon og booke klikk her

Det er stengt for kommentarer.