Slik bor du gratis når du er på ferie

Har du lyst til å bo gratis når du er på ferie?Hvis du er villig til å låne bort huset ditt mens du er på ferie så kan du bo gratis i over 138 land. Vi forteller deg hvordan!

Ja du så riktig, du kan bo gratis under din ferie hvis du velger husbytteferie. Så hva er husbytteferie? Du bytter hus med noen andre når du er på ferie. Dette høres kanskje veldig skummelt ut men det er faktisk ikke så skummelt som det høres ut som. Er vel kanskje nesten mer skummelt å la huset ditt stå tomt mens du er på ferie.Dessuten så er dette en stor mulighet for deg som vil reise litt lenger enn feriebudsjettet ditt rekker.  Boligbytte er perfekt for deg med husdyr som vil på ferie da mange sier ja til å ikke bare passe på huset ditt men også kjæledyret ditt.

Fordelene er mange ved husbytteferie, du får en helt annen ferieopplevelse enn foreksempel dersom du velger å dra på charterferie. Du kan oppleve en kultur og ett land på en helt annen måte enn du ville gjort ellers. I tillegg til dette så har du muligheten til å tilbrede måltider så du kan spare inn på feriebudsjettet. Det er også vanlig at de du bytter hus med gjør klar informasjon til deg slik at du kan få oppleve mer enn kun turistattraksjonene.

Etter vi fant ut at det faktisk var mulig å bo helt gratis på så tok vi å sjekket ut husene som ligger ute på nett i fra andre som ønsker å bytte hus og vi må bare si at vi ble helt lamslått av enkelte av boligene.

Så hvordan bytter du hus med noen andre?
Det finnes flere tilbydere av en boligbytte tjeneste men vi har valgt å velge den største HomeExchange.com. Her finner du hus i fra over 100 land så her bør du kunne finne den perfekte plassen for din drømmeferie.

1.Du går inn på www.boligbytte.com hvor du må registere deg og din bolig. Dette koster  ett lite gebyr men er så absolutt verdt pengene.

2. Legg inn bilder av ditt hus og området rundt boligen din. Ha i tankene at du skal «selge» inn boligen din til noen andre så det gjelder å ta gode bilder og skrive så godt som mulig.

3. Du vil så kunne ta kontakt med andre og andre vil kunne ta kontakt med deg. Da er det bare å finne ut hvor du vil på ferie & finne din byttepartner. Det å skulle velge hvem du skal bytte med kan være skummelt derfor anbefaller at du gjerne ringer opp den personen du skal bytte med slik at dere kan bli trygge på hverandre.

GOD TUR!

Planlegger du ett boligbytte i nærmeste fremtid? Da vil vi gjerne ta en prat med deg, ta kontakt på billy@billigferier.no

Det er stengt for kommentarer.