Ta deg en billig ferie til Danmark!

Danmark er ett allsidig reisemål, med dette så mener vi at Danmark dekker alle behov du måtte ha. Som destinasjon har Danmark for ett rykte på seg for å være ett sted for barnefamilier og dette er det selvfølgelig ingen tvil om, vi har faktisk en egen guide for barnefamilier som vil til Danmark. Men det som kanskje er en litt bedre gjemt hemmelighet er at Danmark kan være en oase for andre enn bare barnefamilier. Vi har derfor laget en guide til deg som vil ha en billig ferie til Danmark, denne anbefalles til alle som ikke har med seg småbarn.

Danmark er ett land med mange opplevelser og muligheter så derfor har vi begrenset guiden vår til å ta for seg de fire elementene vi mener er viktigst når skal få en billig ferie.

Transport
Du kan velge selv hvordan du vil komme deg til Danmark men det beste er nok å bruke ferjeforbindelsene som transportmiddel. Dette er kanskje ikke den raskeste veien til Danmark, men det er definitivt den billigste veien til Danmark. Det er viktig å være obs på at disse turene er billige for at du skal legge igjen pengene dine andre steder, så tenk deg nøye igjennom hva du bruker pengene dine på ombord på båten. Ikke gjør ferien unødvendig dyr, ett godt tips til dette er å investere i ett måltid ombord på en av båtene. Da kan du bruke tiden på å fylle magen med godt mat for en billig penge istedenfor å gå rundt og bruke pengene på unødvendigheter. Les mer om danskebåten

Danmark forbindes ofte med bilferie og det er fult mulig å ta med din bil, men hvorfor ikke la bilen ligge igjen hjemme å få den ultimate feriefølesen. Ta å pakk ryggsekken å bruk sykkelen for å komme deg fra sted til sted. Nå tenker du kanskje at dette hørtes slitsomt ut, men Danmark er flatt som en pannekake så ingen oppoverbakker eller melkesyre i beina. Det som er flott med å oppleve Danmark på sykkelstien er at dere kan oppleve Danmark i deres tempo. Du trenger heller ikke å kjøpe ny sykkel til dette, i de aller fleste havner i Danmark så finnes det sykkelutleie. Det å leie en sykkel er en god løsning da det er viktig med bra utstyr for at ferieturen skal være komfortabel. Du kan leie en sykkel i en uke for ca 500,- kr men hvis du heller har lyst til å dra på en dagstur så kan du leie sykkelen i en dag for 150,- kr. Det som kan være verdt å merke seg er at i Danmark finnes det en del sykkelregler som må følges, så ta å sjekk disse opp før du reiser og husk å pakk riktig til sykkelturen.

HUSLY
Her har du mange valg og det kan anbefalles å kanskje kombinere litt her, for eksempel går det ann å kombinere campingplasser med hotell & kroer. Campingplassene i Danmark holder en god standard og hvis en ikke har lyst til å sette opp telt så kan man alltids leie en hytte for en billig penge.Vi anbefaller voksene på ferie å tilbringe en natt på en dansk kro, da dette er en helt unik opplevelse. Dersom du skulle ha en litt mer barnevennlig vinkling kan ett av de mange feriesenterene være en mulighet, her kan dere hoppe rett i svømmebassenget etter en lang svømmetur og kanskje nyte en bedre middag med røde pølser?! Prisene på overnatting varierer og her er det fult mulig å gjøre gode kjøp hvis du enten er i god tid før avreise men du kan også gjøre noen gode kjøp dersom du velger å handle litt spontant.

Aktiviteter
I Danmark så finner du masse aktiviteter og disse koster ikke allverden heller. Hvis du har barn så finner du flere aktiviteter i vår guide for barnefamilier, hvis du derimot er voksen så anbefaller vi at du stikker igjennom ett av de over 850 museumene som finnes i Danmark. Ett sted som vi vil anbefalle  er den tilsandende kirken i Skagen som dateres tilbake til rundt år 1300. I Danmark så er det ett yrrende kulturliv og vi anbefaller derfor alle å sjekke hva som skjer i Danmark når du er på ferie.

Prisnivå
Prisnivået i Danmark er selvfølgelig litt billigere enn hva det er i Norge. På drikkevarer er det veldig billig og du kan nyte en bayer ute for ihvertfall 30,- kr. Når det kommer til mat ute så kan du komme over billige tilbud men det er verdt å merke seg at den danske kronen er sterkere enn den norske. Dette vil si at du for 100,- NOK får 94,- DKK. Prisnivået vil du forsatt merke er litt billigere enn norske på enkelte ting men det gjelder å være obs på valutaforskjellen. Det som går ann dersom du leier en hytte/ferieleilighet er å tilbrede din egen mat, da får du garantert GOD & BILLIG mat.

OPPSUMMERT:
Danmark er landet med alt og kan oppleves for en svært liten penge. Det gjelder å være smart, planlegge og være litt spontan samtidig. Vi ønsker deg en god tur til Danmark og vi oppfordrer alle som har vært/skal til Danmark om å sende sine tips til billy@billigferier.no slik at du kan hjelpe andre med å få en billig ferie.

Vi ønsker deg en god & billig ferie til Danmark.
 

Det er stengt for kommentarer.