Billig sydentur i juleferien?

Mange ønsker å ta en ferie i jula, enten om det er for å slappe av eller å rømme i fra den norske julestriden og alt ansvar den medfølger. Vi forteller deg hvordan du kan få en billig juleferie i de sydligere strøk!

Det å reise når nesten hele Norge er ofte dyrt og julen er ingen unntak, men det finnes noen muligheter for å gjøre feriekuppet i jula. Hvis du er en av de som har mulighet til å være litt fleksibel råder vi deg til å lese RESTPLASSER I DESEMBER, men for deg som kun har juleferien til rådighet så er det noen råd vi kan gi deg for at du skal få best mulig pris på din ferie.

Er du en planlegger?Kjøp ferien i god tid,

Hvis du ønsker å planlegge ferien din allerede nå i høst så anbefaler vi at du bestiller snarest, da kan du gå inn på StarTour sine sider i dag å booke. Prisen du vil få varierer men det gjelder å være kjapt ute hvis du skal ha de beste prisene på turer langt frem i tid. Per dags dato så ser det ut som prisene varierer i fra 3000,- kr og oppover, forutsatt at dere er to stk som reiser sammen og deler rom.

Har du litt is i magen?Ja kan det spare deg flere tusen kroner!

Dersom planlegging ikke er så viktig for deg så kan dette være gull, juleferien er tiden for å shoppe etter restplasser, StarTour har ofte veldig billige restplasser hvis du kan reise på kort varsel, disse kan du sjekke her. Typiske gode reisedager iht til pris er 22/12, 23/12, 25/12. Husk at skal du ha billige billetter, bør du se etter de datoene INGEN andre vil ha. Husk også at ofte så går plassene veldig fort, det betyr at det nytter ikke å vente med å bestille, her må du ha kredittkort,pass og solkremen klar. Ofte så kjøper man restplasser alt i fra 48-10 timer før avreise.

Hvor er det billigst og best å dra?

Så er spørsmålet hvor er det billigst å reise i juleferien? Dette kommer litt an på men det gjelder å ikke sperre seg på en destinasjon, men ut i fra erfaring er det ofte veldig billige billetter til Gran Canaria og Lanzarote. De aller fleste destinasjonene som er åpne for booking hos turoperatørene rundt juletider har sol og varme.  Vi kan blant annet anbefale Egypt,Gran Canaria,Lanzarote og Tenerife. Sjekk ut alle tilgjengelige destinasjoner hos Startour.no.

Uspesifisert eller ikke spesifisert?

Det finnes mange myter om uspes. ferier og spes. ferier. Du kan si at det er russisk rulett men med oddsen på din side. De aller fleste turoperatører velger å gi sine reisende utelukkende gode reiseopplevelser, så de vil etter all sannsynlighet plassere dere en ok plass. Men er du usikker så anbefaler vi deg at du leser vår artikkel Bør jeg bestille uspes. ferie eller ikke? Men det er masse penger å spare på dette!

Hvis du ikke ønsker å reise til de sydligere strøk, så kan kanskje denne artikkelen være noe for deg Alternative juleferier.

Det er stengt for kommentarer.