Vi besøkte Obzor, Bulgaria

I september 2010 tok vi turen til Obzor, Bulgaria.Turen ble bestilt ganske spontant og det tok bare 12 timer i fra vi bestilte til vi satt i luften på vei til den lille bulgarske byen ved Svartehavet. Vi landet på flyplassen i Varna etter en 3 timers flytur og ble kjørt med buss til hotellet ca 1,5 time. Vi hadde bestilt en 2 roms leilighet med sjøutsikt på Obzor Beach Resort. Siden turen var booket meget spontant så ante vi lite om hva vi kunne vente oss, derfor var det svært spennende å se hva som ventet oss.

Obzor Beach Ett bilde av stranden tatt i fra balkongen vår (Fotograf: OPM)

Les videre

Reis billig til mystiske og eksotiske Egypt

 

Egypt er kanskje den destinasjonen som har hatt mest økning de siste årene av norske turister. Dette kan ses i sammenheng med at det er blitt billigere å reise dit ,men også fordi utviklingen har gått i takt med strømmen av turister. I Egypt finner man ikke bare skatter i pyramidene, men under havoverflaten i Rødehavet er det også mange skatter. Vi forteller deg hvordan du velger riktig destinasjon i Egypt og hvordan du får ferien til en billigst mulig penge.
Les videre

Orlando, Florida – stedet for hele familien

Ofte når en skal velge ferie så prøver man å velge en ferie som dekker alle sine behover. Dette er svært vanskelig og nesten umulig, men vi i Billigferier.no tør å påstå av at Orlando, Florida er det stedet hvor alle dine behov blir dekket, uansett om du er liten eller stor. I Orlando har du alt du trenger, alt i fra fornøyelsesparker til noen av verdens beste golfbaner. Desverre så er USA assosisert med å være en dyr ferie og vi skal heller ikke påstå at dette er ett billig ferie tips. Men vi forteller deg hvordan du kan få en billigst mulig ferie i Orlando, Florida.
Les videre

Sydentur til høsten?

Det nærmer seg høsten og mange begynner å tenke på om det kanskje hadde vært godt for kroppen med en høstferie i syden. Vi har laget en liten guide til deg som vil på ferie til høsten, vi forteller deg hvor du bør reise og hvordan du får best pris.
Les videre

Hvor mye koster det å være turist?

Du får kanskje en billig restplass, men vet du hvor mye det koster å spise,drikke og shoppe der du skal?Mange går i fella hvert år, det som skulle være en billig ferie ble plutselig ikke så billig lenger. Vi har derfor laget en liste slik at du kan finne ut hvor mye det koster å være turist FØR du bestiller ferien.
Les videre