Reis billig til mystiske og eksotiske Egypt

 

Egypt er kanskje den destinasjonen som har hatt mest økning de siste årene av norske turister. Dette kan ses i sammenheng med at det er blitt billigere å reise dit ,men også fordi utviklingen har gått i takt med strømmen av turister. I Egypt finner man ikke bare skatter i pyramidene, men under havoverflaten i Rødehavet er det også mange skatter. Vi forteller deg hvordan du velger riktig destinasjon i Egypt og hvordan du får ferien til en billigst mulig penge.

Charterbyråene i Norge opererer med 3 destinasjoner i Egypt som base, disse er faktisk veldig forskjellige og de møter alle forskjellige behover. Det å velge riktig destinasjon for dine behover er viktig med tanke på hva du vil ha ut av din ferie.

DESTINASJONENE
Sharm El Sheik er kanskje den aller mest kjente destinasjonen i Egypt. Turistmaskinen er lagt i området Naama Bay, som ligger litt utenfor den faktiske byen Sharm El Sheik. Turistmaskinen kan virke litt som en pappby og det er særdeles lite kultur igjen her. Derimot så er dette ett veldig trygt sted hvor en trygt kan ferdes rundt med barn. Det eneste en må være obs på er selgerne i gatene som kan være meget agressive. Avstanden til stranden er minimal og utvalget av spisesteder er stort. Sharm El Sheik er perfekt for barnefamilier som vil ha en trygg ferie!

Hurghda har kanskje noen av de fineste resortene , men utenfor resortene er det ikke særlig pent og kan fort bli mange inntrykk på en når en ser virkeligheten til mange av Egypts innbyggere. Hurghada er ett supert sted å slappe av og kanskje litt mindre barnevennelig enn Sharm El Sheik og passer derfor bedre for voksene som er på ferie for å lade batteriene.

El Gouna også kalt Egypts Venezia, er en relativt ung by som ikke har eksistert lenger enn 20 år. Stedet er kjent for sine luksuriøse resorter som du kan nyte for en veldig billig penge. El Gouna er en by som kun er dannet på turisme og har svært få fastboende. El Gouna er en meget harmonisk by omringet av kanaler som utgjør laguner og halvøyer. I tillegg til å være det perfekte stedet til å lade batteriene og slappe av så er El Gouna ett perfekt utgangspunkt for å dra på oppdagelsestur til pyramidene og Giza. El Gouna er Billigferier.no sin favoritt, dette fordi du får veldig mye for pengene dine og det er heller ikke dyrt.

Aktiviteter i Egypt
Som nevnt tidligere så byr Egypt på en fantastisk skatt under havoverflaten, med noen store korallrev og ett liv så det er ett MUST å ta med snorkelen til Egypt. Dette er en perfekt aktivitet til både liten og stor som koster svært lite. Det kan også anbefalles å dra på dagstur enten med båt & shuttle til de mest spennende korallrevene.  Egypt er jo kjent for sine pyramider og en tur hit er absolutt å anbefalle men det er relativt mange turister her så det kan fort bli en ganske energitappende opplevelse. Det anbefalles også sterkt en tur på kamelryggen i ørkenen for å nyte en kopp te i en beduincamp.  Det finnes veldig mange aktiviteter og vi anbefaller at de blir kjøpt igjennom din turoperatør.

Når er det beste å reise til Egypt?
Egypt kan besøkes året rundt, men det er veldig varmt i fellesferien så hvis du har mulighet så unngår du å reise i denne perioden. Det anbefalles å reise til Egypt på høsten eller våren, da er det helt ideele vær forhold der nede og temperaturen er meget behagelig.

Hvordan få Egypt ferien billig?
Selvom du kan reise til Egypt året rundt så er det perioder hvor etterspørslen synker og da er faller prisene. Prisene på Egypt ferier er generelt lave sammenlignet med andre destinasjoner. BILLIGFERIER.NO har fulgt med på prisene de siste 8 ukene på turer til Egypt og det har vært ledige restplasser omtrent hver uke. Disse restplassene har ligget rundt 2999,- til 5000,- , så hvis du har litt is i magen kan du gjøre ett kjempe godt kjøp.

Prisene i Egypt på mat & drikke er veldig lavt og du kan spise en bedre middag med drikke for rundt 100,- kr. Det gjelder å være obs! på hvor du spiser og sjekk gjerne med hotellet om trygge spisesteder da matforgiftning er ett kjent fenomen blant turister som reiser til Egypt.

Husk at i Egypt er tips viktig, det er alleredet ett fast service-gebyr på de fleste hoteller og spisesteder men det er vanelig å legge på 5%.

Er det trygt å reise til Egypt?

Selvom Egypt har vært utsatt for terrormål så er de veldig bevist på at det skal være trygt å være turist i Egypt. Det værste som kan skje deg i Egypt nå er at du skal bli utsatt for veldig agressive selgere, dette er det en enkel måte å unngå. Hvis du ignorerer selgerne så vil de heller ikke plage deg.

TRYKK HER FOR Å BESTILLE FERIEN DIN TIL EGYPT I DAG MED APOLLO!!

Det er stengt for kommentarer.