Reis superbillig til Europas storbyer

Det å reise til noen av verdens største byer er opplevelser alle bør unne seg. På generelt grunnlag så koster det som oftest litt mer å reise til storbyene, vi forteller deg hvordan du kan oppleve byer som London, Roma, Riga og Dublin billigst mulig.

Det første du bør bestemme deg for er hvor du vil reise, og da bør du tenke budsjett. Ofte så koster det omtrent like mye å reise til de forskjellige hovedstadene men det er hva du får for pengene som skiller seg. Så velg etter lommeboken og kvaliteten. Hvis du skal til en europeisk storby så er ikke flyturen lang men prisene og komforten på flyturen er veldig forskjellig. BilligFerier.NO anbefaller selvfølgelig å ta turen med ett av de billigste flyselskapene, så kan du heller bruke de ekstra pengene på en bedre middag når du kommer til reisemålet ditt. Av flyselskaper du bør sjekke er Norwegian, Sterling og RyanAir. Det som er viktig å vite når du bestiller er hvor flyplassen du lander er. For eksempel så kan det stå Oslo på flybillettene til Ryan Air når det er egentlig er i fra Torp, Sandefjord.  Du burde se på lavpriskalenderne for å finne ut når det er billigst, som oftest er det i ukedagene. Så hvorfor ikke ta en tur i ukedagene?!

Når du skal velge hotell på din tur så kan du sjekke ut Hotels.com sine tilbud, dette er de beste tilbudene på markedet og ofte så kan du få noen helt unikt gode tilbud på overnatting. Husk å sjekk pris kombinert med hvor hotellet ligger, i storbyene er det best å bo så sentralt som mulig men det dette er jo opp til en hver.

Det å feriere i en storby betyr ofte at det blir flere besøk til flere mindre attraksjoner. Dette kan fort bli flere små beløp som til sammen blir en stor sum.Da  er det greit å kjøpe en billett til alle attraksjoner og transport, så du vet akkuratt hva du trenger. Dette finner du i de fleste storbyene og de aller fleste kan bli kjøpt på nett før du reiser ned. Når du skal velge ett slikt kort, dobbelsjekk at du kjøper i fra en særiøs aktør, da det finnes mange useriøse aktører.

Drikke og mat, her flyr ofte pengene og feriebudsjettet. Her gjelder det å være smart, les deg opp på ditt valg av storby og finn ut hvor lokalbefolkningen spiser. Der de spiser er ofte der maten er best og prisene lavest. Likevel mener vi at bør du spare inn på fly & opphold og heller kose deg med mat og drikke når du er er på tur.

GOD TUR

Det er stengt for kommentarer.