Slik bestiller du en billig ferie

Du har kanskje reist på ferie før å kommet i prat med noen andre reisende og funnet ut at du betalte 30% mer enn de for den samme ferien? Vi har derfor laget fire enkle steg for deg som vil ha en billig ferie og ikke betale mer enn naboen!

1. Er du fleksibel?

Kan du dra på ferie når ikke “alle” andre skal ha ferie kan du spare inn på feriebudsjettet. Under skoleferiene som sommerferien og vinterferien skyter prisene i taket på sydenturene. Så når er det billigst å reise på sydentur? De billigste tidspunktene å reise på sydenferie er i mai, august og desember.

2. Kan du dra på ferie i morgen?

Ja,da syntes vi at du bør bestille deg en restplass. Restplasser er plassene til turoperatørene som blir solgt til “dumpingpris”. Her gjelder det å ha is i magen og slå til når du finner det tilbudet som passer deg best. I skrivende stund kan du reise en uke til Egypt for  1499,-.

Sjekk ut restplasser hos Reisefeber.no

3. Kampanje tilbud & rabatter

Kampanje tilbud og rabatter er som en gave til deg som vil ha en billig sydenferie. Ofte så kan en få helt opp til 30% rabatt . Som oftest er det ett begrenset antall plasser til kampanje pris, så det gjelder å være raskt ute. Ser du en rabatt så dobbelsjekk at det er en god rabatt, dette kan du gjøre ved å sjekke opp priser til konkurrenter.

Sjekk ut Reisefeber.no sine tilbud

4. Tenk pris nivå & valuta før du bestiller

Kanskje skiller det en tusen lapp mellom de forskjellige destinasjonene. Velger du den billigste? Før du velger den billigste destinasjonen sjekk prisnivå og valuta på destinasjonen. Spørsmål det kan være greit å finne ut av FØR bestiller:

  • Hvor mye koster drikke?
  • Hvor mye koster en middag ute?
  • Hvor mye koster eventuelle aktiviteter/tjenester?

Vi ønsker deg en god og billig ferie!

Har du noen tips som vi har glemt? Send dem til ole.petter@billigferier.no

Det er stengt for kommentarer.