New York har aldri vært billigere!

New York City har kanskje alltid vært ett av verdens mest populære destinasjoner og ikke minst blant nordmenn. Men aldri har det vært enklere og billigere å komme seg til NYC enn det er nå, vi forteller deg hvordan du kan få oppleve denne byen best mulig & selvfølgelig billigst mulig.

Når man skal bestille turer til NYC, så er det super viktig å sjekke flere steder for priser. Nettopp fordi NYC er ett knutepunkt i verden og derfor finnes det veldig mange muligheter på hvordan man kan komme seg hit. Og ikke minst alle de forskjellige hotellene som finnes der ute. Derfor har vi laget hva vi vil kalle for en «suksess oppskrift » til deg. Den er bygget opp ut av redaksjonens private erfaringer.

Flybilletter
Den første plassen man sjekker er pakke tilbud hos Reisefeber.no og Expedia.no her kan du få noen gode tilbud på flybilletter.  Det har også begynt å gå noen direkte avganger i fra Oslo, disse ligger ofte høyere i pris men dersom du er tidlig ute så kan du kapre noen av lavpris billettene.  Hvis ikke så må du se på flybilletter med gjerne en mellomlanding i Tyskland.

Prisene på flybilletter ligger rundt 5-6000,-  t/r i vanlig økonomiklasse.

Hoteller
Det som kan være veldig greit å være obs på er at beligenhet er gull i NYC. Det å velge hotell i NYC er som å gå i en godtebutikk. Det er så mye å velge om og i alle prisklasser. Våre to favoritter er valgt ut etter erfaring på beligenhet,standard og pris.

Vår første favoritt  heter Hotel Stanford, ligger like ed Empire State Building og veldig snille priser. I tillegg så vil du se at veldig få hoteller har frokost inkludert men Hotel Stanford har det. Hotellet har en 3* standard, så ikke forvent deg all verden, men det er jo tross alt NYC du skal oppleve og ikke hotellet.  Sjekk ut dette hotellet på Reisefeber.no her

Vårt andre favoritt er for de litt mer kresne og litt mer pengesterke, The New York Palace Hotel er kanskje ett a de flotteste i hele NYC. Dette er selvfølgelig ikke det billigste alternativet for deg men kanskje det mest fantastiske. Prisen begynner på 1900,- kr døgnet for 2 personer. Billigere enn det finner du ikke ett så flott hotell, du finner The New York Palace Hotel på  Expedia her.

PAKKETILBUD
Dersom du velger å bestille hotell og fly sammen så kan du potensielt spare opptil ett par tusen kroner. Sjekk ut pakketilbudene hos Reisefeber & Expedia for å se hvilket produkt som passer best til deg.

Prisene på pakketilbudene ligger ofte rundt en 5-6000 per person hvis 2 personer deler dobbeltrom. Sjekk ut Reisefeber.no eller Expedia.no for hvilken pakke som passer deg best.

Det er stengt for kommentarer.