Billig ferie til Gøteborg?

Gøteborg er en fantastisk liten perle i vårt nabolag og er kanskje en av de mest populære byene i Sverige for nordmenn rundt sommerstider. I tillegg til å være en by med mye historie, så er Gøteborg kanskje aller mest kjent for sin fornøyelsespark Liseberg som ligger i hjerte av byen. Gøteborg er definitivt en av BILLIGFERIER.NO sine favoritter i Skandinavia, det er billig å reise til Gøteborg , vi forteller deg hvordan.

Transport til Gøteborg

For de av oss som bor i Oslo og har egen bil så kan man kjøre til Gøteborg, kjøreturen tar i underkant av 4 timer. Kjøreturen er fin og kan lett kombineres med litt shopping i Svinesund eller kanskje et bad og noen ferske reker i Strømstad.

Et annet alternativ er å ta båten i fra Sandefjord, dersom du skal ha med barn så kan denne båtturen være kjempe stas. Ombord i båten finnes nemlig Captain Kid som tar med barna ut på eventyr og tilbyr noen overraskelser. Båten har også en veldig god taxfree med gode priser på tobakk,alkohol,snop og kosmetikk. Båtturen tar ca 2 1/2 time og koster faktisk nesten ingenting. Prisene starter på 20,- kr. På grunn av Color Line sin størrelse og volum av passasjerer så har de også noen knakende gode tilbud på overnatting i Gøteborg. Besøk vår side om Danskebåten

Overnatting i Gøteborg

Gøteborg har et godt tilbud på overnatting og man finner hoteller i alle prisklasser. Som nevnt ovenfor dersom du reiser med Color Line så kan det lønne seg å bestille en pakkereise, inkludert transport og hotell sammen i et, det kan du gjøre her. Dersom du skal kjøre bil så har Hotels.com noen veldig gode tilbud på hotell i Gøteborg.Sammen med Hotels.com har Billigferier.no gjort det veldig lett for deg å finne beste deal på hotell i Gøteborg,  vi har  samlet alle rabatterte priser og tilbud til deg her.

Aktiviteter i Gøteborg

Gøteborg er mye mer enn bare Liseberg, faktisk så vil vi gå så langt å si at hele Gøteborg er en fornøyelsespark. Mens Liseberg tjener behovet for både liten og stor, så finnes det en hel del andre aktiviteter i Gøteborg. Dersom du reiser uten barn så hadde kanskje en PubtilPub runde med RIB-båt i skjærgården vært noe for deg? Aktivitetene er mange og vi kunne sikkert skrevet om denne byen hver dag, men vi har heller valgt å velge ut 3 attraksjoner vi mener du burde få med deg.

1.Liseberg,Gøteborg

Gøteborgs stolthet, her har du den tradisjonelle fornøyelsesparken med den karakteristiske grønne kaninen som passer på at dere opphold blir uforglemmlelig. Et lite tips her er å legge av en hel dag til Liseberg, det er mye å gjøre & se. Prisene på mat er ganske stive så dersom dere skal spise ute så kan det være en god ide å ta en middag ute på en Gøteborg sine mange gode spisesteder som ligger utenfor parken.

2. Universeum,Gøteborg

Dette er et morsomt museum for barn med egen regnskog & akvarium med fokus på læring. I tillegg til dette så er museet lagt opp slik at barn skal få utforske,ta og føle på ting. Vi må understreke at dette er laget for barn men vi kan garantere at det er like morsomt for voksene. Defintivt verdt et besøk og er en ganske billig aktivitet, prisen for en familiebillett (inntil 2 voksne og 3 barn) koster rundt 500 SEK.

3. Saltholmen,Gøteborg

Saltholmen er en halvøy rett utenfor Gøteborg, kun en kort ferjetur i fra Gøteborg havn. Saltholmen er et perfekt sted å ta med barna på en solskinnsdag for å slappe av. Her har du perfekte badeforhold og vi kan nesten garantere at dette stedet vil gi deg assosiasjoner til Saltkråkan og den ellers kjente skjærgården.

OPPSUMMERT:

Gøteborg med sin nære beliggenhet til Norge er et fantastisk utgangspunkt for en uforglemmelig billig ferie. Det er en meget barnevennelig destinasjon. Vi anbefaller at du legger 3 dager av til en ferie her, slik at dere får oppleve mer enn bare Liseberg. Vi anbefaler å bestille hotell så & transport så raskt som mulig da vi vet rundt sommertider så fylles hotellene rimelig kjapt opp.

Vi ønsker deg en god sommer og god tur til Gøteborg!

Innlegget er sponset av Danskebåten mellom Oslo-Frederikshavn

Det er stengt for kommentarer.