Unn deg selv ett spa til sjøs for en super billig penge!

Våren har kommet og det er forsatt en stund til sommerferien så da er det på tide å ta seg ett avbrekk i fra hverdagen. Så når Stena Line nå lanserte sitt nye flytende spa ombord på sitt skip «Stena Line Saga» til helt utrolige priser så måtte vi ta en nærmere titt.

De har bygget ett spa på hele 750 kvm på sitt skip som går t/r mellom Oslo-Fredrikshavn.Den nye delen av Saga har fått navnet Pure Nordic Spa og har kostet godt over 20 millioner å bygge.  Pure Nordic Spa fungerer som ett helt vanlig spa, her kan du få både manikyr,pedikyr,massasje eller du kan hoppe i ett av 3 bassengene med tilhørende badstue. Forskjellen mellom Stena sitt spa og ett tradisjonelt spa er at du suser over Skagerak i 20 knop og kan nyte den fantastiske utsikten over havet. Fasilitetene er topp moderne og det er faktisk HELT barnefritt etter klokken 1200. Skulle du ha barn så har du lov å ta de med deg i mellom 0800 og 1200.

Det som overasket oss var prisen, nå kan du få tur/retur inkl.lugar og inngang til Pure Nordic Spa for så lavt som kun 299,- kr. Da får du selvfølgelig låne en badekåpe,ett par tøffler og håndkle og 2 timers entre til Pure Nordic Spa. Hvis du skal ha noen tjenester som frisør,massasje eller ansiktsbehandlinger må du betale for dette.

I tillegg til å ha bygget spa så har de gjort noen endringer både på skip men også på mat. Skipet har fått montert på en «anderompe» som vistnok sparer energi og tid. Stena Line har også med Arne Brimi på en meny, så etter en «hard» dag på spa kan du spise reinsdyrfilet på Arne Brimi sin måte før du sover deg inn i det flate danske eventyrland.

Trykk her for å bestille eller for å finne mer informasjon

Det er stengt for kommentarer.